1) Q: Cum pot fi sigur că doar clienții plătitori pot accesa conținutul?

A: Cumpărătorul care a plătit pentru a accesa conținutul specificat de dumneavoastră va primi un link unic valabil doar pentru el. Totuși rămâne de datoria cumpărătorului sa nu partajeze conținutul achiziționat conform contractului acceptat la achiziție.

2) Q: Pot schimba conținutul fără a genera un nou link de achiziție?

A: Da. Puteți accesa lista link-urilor și puteți edita oricare dintre ele pentru a schimba conținutul, titlul și prețul.

3) Q: Cât mă costă utilizarea Paydemic?

A: Utilizarea Paydemic este gratuită. Ca vânzător de conținut veți primi exact suma specificată la definirea produsului. Cumpărătorul va plăti suma specificată de dumneavoastră plus un comision. În prezent comisionul pentru lei este de 6% + RON 0.5, dar poate varia în viitor. Noi depunem eforturi pentru a menține comisioanele cât de mici cu putință pentru a face conținutul dumneavoastră mai atractiv.

4) Q: Când imi voi încasa câștigul?

A: După acumularea a cel puțin 100 RON vă rugăm să încărcați la secțiunea “Withdrawable Funds” o factură structurată conform descrierii din fereasră. Noi vom onora factura în termen de două săptămâni.

5) Q: Pot genera link-uri de achiziție programatic?

A: Da. Paydemic expune un API accesibil din mai multe limbaje de programare și platforme precum PHP sau Node.js. Dacă aveți nevoie să lucrați cu alte limbaje vă rugăm să ne contactați.